You can build with us!
You can build with us!

SharpMinds | nearshoring in Oekraïne

Skilled software developers
die je direct kunt inzetten

Software development, software architectuur ontwerp, testing en quality checks. Alles op slechts één uur 'afstand'. Onze dedicated projectmanagers bewaken de kwaliteit, jij bent en blijft de eindbaas. Vertel ons snel meer over je project, dan helpen wij je met de ontwikkeling!

Img
IMG_1197-e1512139664817-1024x570

Nearshore Software Development

Op zoek naar extra software developers voor je afdeling, je nieuwe start-up of je ultieme droomtool? Vanuit onze SharpMinds kantoren, gelegen in west-Oekraïne, creëren we nieuwe software oplossingen voor grote en kleine bedrijven. Meer dan 150 talentvolle software developers bouwen dagelijks aan het succes van onze klanten en hun projecten. SharpMinds developers zijn universitair geschoold, spreken goed Engels en hebben ervaring met agile software development.

home1

Software Architecture Planning

Voor elk project geldt dat het niveau van de software architectuur leading is voor de projectplanning, de budgettering en de kwaliteit van het eindproduct. Als de kern van je software applicatie niet goed uitgedacht en opgebouwd is, zorgt dat vroeg of laat voor problemen. Voor SharpMinds staat de kwaliteit van de software architectuur voorop. Daarom geven we constructief advies over de optimale inrichting en opbouw van het project.

49483946 - business chart organization planning marketing concept

Software Quality Check

SharpMinds biedt uitgebreide software testing en quality checks om er zeker van te zijn dat er geen sprake is van ongewenste bugs of andere complicaties. Naast het testen van de software development kwaliteit, voeren we ook checks uit op de meest voorkomende security kwetsbaarheden en adviseren we proactief over een optimale softwareveiligheid. Zo zorgen we voor een soepele oplevering en behoeden we je voor onnodige problemen.

Sneller succes met SharpMinds

Voor elk type bedrijf

SharpMinds helpt zowel internationale klanten als innovatieve start-ups. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent of in welke fase je project zich bevindt. We zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt om je project snel tot een succes te maken.

Transparante werkwijze

Software development outsourcing zonder dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. We werken volgens een vaste werkwijze en zijn transparant in onze prijsstelling. Zo weet je in elke procesfase precies waar je aan toe bent.

Innovatief en stabiel

Je kiest voor een betrouwbare partner. SharpMinds is al meer dan 10 jaar actief op de Europese markt en blijft jaarlijks innoveren en groeien. Daardoor zijn we in staat om tot zelfs 20 softwareprojecten tegelijkertijd uit te voeren.

Kwaliteit verzekerd

Heb je ideeën voor een softwareproject en zoek je een flexibele en efficiënte partner? SharpMinds zorgt voor een passende oplossing met een compleet plan van aanpak en een garantie op de kwaliteit van de software architectuur.

150+ software developers

Een mooi plan op papier is één. Dat plan tot uitvoering brengen is een tweede. Gelukkig hebben wij meer dan 150 developers die thuis zijn in alle softwaretalen. Je kunt er van op aan dat wij de juiste developers voor je klaar hebben staan.

Universitair geschoold

Wij leveren universitair geschoolde software developers van elk gewenst niveau. Ook krijgen de developers van SharpMinds doorlopend trainingen en cursussen om hun software development skills te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Innovatie en kwaliteit staan voorop

 

SharpMinds Academy

SharpMinds biedt al haar software developers elk jaar een carrière-analyse en performance verbeterplan. Vaste onderdelen van de SharpMinds Academy zijn de verplichte Engelse lessen en interne opleidingen en cursussen over topics als Machine Learning en Xamarin.

Native Recruiters

Om de beste software developers aan ons te binden, werken we met eigen recruiters. Zij spreken de taal, kennen de cultuur en zijn gewend om met internationale klanten te werken. Onze klanten worden zo vroeg mogelijk in het recruitmentproces betrokken om samen de beste match te maken.

Quality management

Onze aanpak staat garant voor een succesvolle samenwerking. Elk software development team wordt aangestuurd door een projectmanager die elke dag rapporteert over de voortgang van je project. Met gebruik van Jira als project management tool zorgen we voor stabiliteit en controle.

SharpMinds in cijfers

12 jaar ervaring

Ruim 12 jaar ervaring in nearshoring voor Nederlandse
en internationale klanten

150+ developers

Meer dan 150 developers
werken dagelijks aan vernieuwende projecten voor onze klanten

20+ projecten

Ieder willekeurig moment wordt
er gewerkt aan meer dan 20 verschillende software projecten

13 programmeertalen

You name it, we’ve got it. Voor vrijwel elke denkbare softwaretaal hebben we een talentvolle developer in huis