You can build with us!

Op zoek naar een remote developer

  • Talentvolle ontwikkelaars met 5-10 jaar ervaring in remote software development
  • Volledige focus op ontwikkeling, wij verzorgen de rest
  • Universitair geschoolde developers voor aantrekkelijke tarieven

Versterk je team met een talentvolle remote software developer

Heb je een vernieuwend idee voor een applicatie maar beschikken jouw programmeurs (nog) niet over de kennis van een specifieke softwaretaal? Of heb je behoefte aan extra capaciteit voor het uitvoeren van een softwareproject? Een nieuwe software developer zoeken die aan je eisen voldoet is een lastige opgave die bovendien veel tijd in beslag kan nemen. Gelukkig kun je als bedrijf of ondernemer altijd terecht bij SharpMinds! Het maakt niet uit in welke branche je werkt, of in welke fase je project zit. Wij hebben voor jou de beste programmeur!

Aanvragen

Wat doet SharpMinds precies?

SharpMinds is een outsourcing bureau dat gespecialiseerd is in software developers. Vanuit onze SharpMinds kantoren in West-Oekraïne helpen we start-ups, scale-ups en grote gevestigde bedrijven bij het vinden van de programmeurs met de juiste skills. Vertel ons wat je nodig hebt, en wij zorgen voor een passende oplossing. Compleet met een plan van aanpak. We beschikken over meer dan 150 universitair geschoolde ontwikkelaars die worden aangestuurd door dedicated project managers.

Onze remote developers zijn toegewijd, ervaren en beschikken over serieuze skills in alle relevante ontwikkeltalen. Al sinds 2005 ontwikkelt SharpMinds zowel internationale klanten als startups met innovatieve software oplossingen.

Wat zijn de voordelen van outsourcing?

Outsourcing is voor veel bedrijven de ideale oplossing. Het zorgt ervoor dat je de juiste ervaring en vaardigheden voor je project kunt binnenhalen, zonder dat je ergens aan vast zit. Je hoeft tenslotte geen nieuwe mensen in dienst te nemen. Daarbij ben je niet gebonden aan je eigen regio; de selectie van kandidaten gaat op basis van vaardigheden, en daarbij maakt het niet uit waar de programmeur gevestigd is. Doormiddel van extra hulp bij het programmeerwerk kun je nieuwe softwareoplossingen sneller ontwikkelen en op de markt te brengen. Bovendien zorg je zo dat de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt.

Ik zoek een remote developer, hoe gaat dat in zijn werk?

Programmeur gezocht? Doe online een aanvraag bij SharpMinds en vertel ons wat je nodig hebt. Wij gaan dan voor je op zoek naar de juiste kandidaat. Na een strenge voorselectie wordt je via een online kennismakingsgesprek aan je nieuwe programmeur voorgesteld. Daarna kan hij of zij direct voor je aan de slag! Bij SharpMinds ben je verzekerd van een transparante samenwerking en dagelijkse communicatie. Zo behoud je altijd de controle over je project en vergroot je je kansen op het realiseren van een succesvol eindproduct.

SharpMinds talenten worden in uiteenlopende sectoren ingezet. Vertel ons meer over je project en we bouwen ook aan jouw succes!