You can build with us!

Hoe we werken

Hoe werkt nearshore of offshore software development?

Dedicated teams

Via onze SharpMinds offices in Oekraïne zetten wij development teams op voor bedrijven die extra capaciteit nodig hebben. Onze kracht is het leveren van dedicated teams die werken voor Nederlandse opdrachtgevers. Inmiddels bestaat SharpMinds uit 200 developers. Wij hebben geen mensen op de bank zitten. Dit betekent dat wij voor elke klant een nieuw team samenstellen.

Samenwerking

Het development team werkt fulltime voor jouw organisatie en zal eenzelfde toewijzing hebben als een intern team. Je kunt ze beschouwen als collega’s op afstand waarmee je direct kunt communiceren. SharpMinds adviseert ook om het team regelmatig persoonlijk te ontmoeten door het team naar Nederland te halen of zelf op bezoek te gaan in Oekraïne.

Preselectie

Om zo goed mogelijk aan jouw specifieke behoeftes te voldoen bepalen we samen welke proefielen nodig zijn in het nieuwe team. Het recruitment team zal zoveel mogelijk geschikte kandidaten werven en laten deelnemen aan het preselectie proces. De beste kandidaten zullen na dit proces aan je worden voorgesteld. Zo beschik je over de mogelijkheid tot het ouden van interviews en technische testen binnen jouw organisatie. Met het preselectie proces zijn we erop gericht om developers voor een langdurige samenwerking te binden. Daarom is het belangrijk dat de kandidaten binnen de bedrijfscultuur passen.

  • Kies developers die het beste bij je team passen
  • Talenten met kennis en ervaring die direct meedraaien
  • Je hebt dagelijks online contact met de developers
  • Je krijgt je eigen customer success team
  • Jij bent en blijft de kapitein van je project en je team

HR

Elk team wordt begeleid door een van onze HR/client managers. Zij evalueren voortdurend de samenwerking en werktevredenheid van de developers. Halfjaarlijks is er een evaluatie van de developer, deze zal door jou en teamgenoten worden geëvalueerd.

Zelf bepaal je of een developer in aanmerking komt voor een salarisverhoging. Door onze evaring in de Oekraïnse markt zijn wij in staat je hierin te adviseren. Met deze aanpak blijven developers langer bij SharpMinds en is er minder verloop.

Faciliteiten

SharpMinds verzorgt de werkomgeving van de developers. Wij zorgen voor alle kantoorfaciliteiten zoals laptops, twee schermen en headsets. Daarnaast zijn wij actief bezig met de developers community waarin het onderling delen van kennis wordt gestimuleerd. Tenslotte organiseren wij  meetups, Hackatons, borrels en feestjes. SharpMinds staat niet voor niets bekend als een ‘’great place to work’’.

Succes cases

Pay.nl

online payment services

Wie is Pay.nl?

Pay.nl ontwikkelt technologie die het mogelijk maakt veilig en snel te betalen op het internet.

Hoe ziet het SharpMinds team eruit?

In 2016 is Pay.nl gestart met het opbouwen van een volledig eigen SharpMinds team. Het team bestaat nu uit 6 developers die zijn gespecialiseerd in verschillende online technologieën.

Waar staan we nu?

Met behulp van het SharpMinds team maakt Pay.nl jaarlijks miljoenen betalingen mogelijk voor duizenden webshops en e-commerce sites.

Skydreams

The Evolution of Marketplaces‎

Wie is Skydreams?

Skydreams brengt vakspecialisten en consumenten op het gebied van huis-, tuin- en bouwprojecten bij elkaar via online platforms

Hoe ziet het SharpMinds team eruit?

Skydreams is in 2018 gestart met een team van twee SharpMinds PHP developers.

Waar staan we nu?

Inmiddels is het team uitgeroeid naar 3 developers en werken ze intensief samen met het team in Nederland.

SharpMinds talenten worden in uiteenlopende sectoren ingezet. Vertel ons meer over je project en we bouwen ook aan jouw succes!

Vul je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact op

Wat gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd?

1. Onze account director in Nederland neemt contact met je op om meer te horen over je project en je specifieke wensen.

2. We organiseren een virtuele meeting om je een beter beeld te geven van SharpMinds en je kennis te laten maken met het Customer Success Team.

3. Nu je project en je wensen volledig in kaart zijn gebracht, stellen we de meest geschikte software developers aan je voor.