You can build with us!

WeGotYourStack

Met WeGotYourStack werk je met een CTO vanuit nederland met een development team in het buitenland. Door directe communicatie en een CTO die je van A tot Z begeleid, weet je als geen ander hoe efficiënt jouw geniale plan wordt gebouwd en onderhouden wordt.

Onze bouwstenen

SharpMinds ziet een developmentstack als een complete verzameling bouwstenen die je nodig hebt om het product te lanceren, te onderhouden en verder te ontwikkelen. Wanneer deze drie bouwstenen goed worden geïmplementeerd, bespaar je veel geld, tijd en frustratie .

 • The Right Software
  Software niet schaalbaar of veilig? Met WeGotYourStack zorgen wij ervoor dat je met de juiste software start, de juiste keuzes maakt en deadlines behaalt.
 • The Right Team
  Bepaal eerst je stack, kies het juiste passende team en bespaar tijd en geld door de juiste combinatie.
 • The right Documentation
  WeGotYourStack zorgt er niet alleen voor dat je software werkt, maar ook duidelijk is voor iedereen. Zodra de documentatie glashelder is starten we met de ontwikkeling

Hoe het werkt

Roadmap

Match met CTO

Product blueprint en requirements

Development team samenstellen

Start coding!

Met WeGotYourStack bieden we je de mogelijkheid om een eigen development team inclusief Nederlandse CTO in te zetten. We helpen je vanaf het begin tot eind van je project.

 • Voorspelbare kosten
 • Duidelijke documentatie
 • Een dedicated team van begin tot eind

Succes cases

Gallery Viewer

Ontdek 5.000 kunstwerken

Wie is Gallery Viewer?

Gallery Viewer maakt het aanbod van kunstwerken transparant en geeft uitgebreide achtergrondinformatie door middel van een online platform.

Hoe ziet het SharpMinds team eruit?

In 2018 is het team bestaande uit een CTO, backend developer, frontend developer en QA engineer gestart met de ontwikkeling van het platform.

Waar staan we nu?

Inmiddels zijn er meer dan 400 kunstgalarijen aangesloten en heeft het platform duizenden bezoekers per maand.

SharpMinds talenten worden in uiteenlopende sectoren ingezet. Vertel ons meer over je project en we bouwen ook aan jouw succes!

Vul je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact op

Wat gebeurt er nadat je het formulier hebt verstuurd?

1. Onze account director in Nederland neemt contact met je op om meer te horen over je project en je specifieke wensen.

2. We organiseren een virtuele meeting om je een beter beeld te geven van SharpMinds en je kennis te laten maken met het Customer Success Team.

3. Nu je project en je wensen volledig in kaart zijn gebracht, stellen we de meest geschikte software developers aan je voor.